Lichaamswijs

Marinka Hoeberichts

Lichaamsgerichte Psychotherapie

Life is a mystery to be lived, not a problem to be solved.
Osho

De heldere nachthemel, bezaaid met sterren, heeft sinds jaar en dag ons mensen direct verbonden met het mysterie van de kosmos waarin wij wonen. Wij kunnen niet anders dan vol verwondering deze waarheid aanschouwen. Zowel wetenschappers als mystici erkennen dat wij leven in een universum waar alles met elkaar verbonden is. Dat betekent dat wij deel uitmaken van het zich ontvouwen van het leven. Wij zijn de uitdrukking van de kosmos in menselijke vorm.

De astrologie brengt dit in kaart. Het helpt ons het leven te begrijpen vanuit kosmisch perspectief, dat tegelijkertijd intiem is als de cellen in je lichaam. Je geboortehoroskoop reflecteert en beschrijft de unieke kwaliteiten van essentie die diep geworteld zijn in je wezen. Deze kwaliteiten zoeken innerlijk erkenning en misschien ook uiting in je leven. Het reflecteert waar je leven over gaat en wat je komt doen. Het laat ook zien waar en hoe levensprocessen plaatsvinden en waar je uitdagingen liggen alsook je talenten en hulpbronnen.

Het bestuderen van horoscopen maakt sinds 1984 deel uit van mijn interesseveld. Het is geïntegreerd in mijn werk als therapeut/begeleider.

 

Astrologie sessie

Het is wel mogelijk om een losse coachingsessie te doen aan de hand van een vraag. De horoscoop wordt dan gebruikt als instrument. Het verschaft vooral inzicht en kan werken als een steuntje in de rug op het pad dat je loopt.

Een consult kost 125 euro (excl. BTW). Deze sessie kun je boeken via het contactformulier.